Dringende oproep carnavalsoptocht

In 2014 willen we weer mee doen met de optocht. Om zoveel mogelijk aan (gratis) materiaal te komen hebben we een oproepje in het Eindhovens Dagblad gezet en dat heeft diverse reacties opgeleverd. Die spullen moeten natuurlijk nog wel opgehaald worden.

Het gaat om:
Geldrop: lapjes en een vacht-sprei
Vlierden: lapjes stof en schuimrubber
Woensel: grote knuffelhond
Gemert: diverse lappen stof en vulsels
Mierlo: schuimrubber
Mariahout: stoffen en matrassen
Als je iets wil ophalen, laat het even weten aan Agnes van Doorn  (06-49771506 of bartagnesvandoorn@hotmail.com) zodat ze het adres kan geven.
Er hebben inmiddels 2 vergaderingen plaatsgevonden. We weten in welk thema we mee gaan doen. Voor de technische constructie van het geheel zijn al een aantal mensen actief in de weer. Voor de verdere aankleding kunnen we nog mensen gebruiken die mee willen denken, plakken, vormgeven, naaien en schilderen. Het beeld hebben we klaar, maar de uitvoering vergt nog de nodige tijd en creativiteit. Dit jaar zijn we op tijd begonnen met vergaderen en het moet haalbaar zijn, maar extra handen zijn wenselijk. Daarnaast zijn we op zoek naar  platen tempex  kippengaas, oude grote knuffels die uit elkaar gehaald mogen worden voor het stof ( liefst in aarde tinten, bruin, beige, zacht maisgeel, zacht groen, olijfgroen), maar grotere stukken vacht(stof) zijn ook welkom. We zoeken ook een pluizige staart of stof daarvoor. Oude schuimrubber matrassen zijn prima geschikt, die kunnen we op elkaar lijmen. Je kunt het kwijt op A vd Venstraat 25. Neem even van te voren contact op (na 18.00u ).

Scroll naar boven