Ons Erf zoekt vrijwilligers

Zoals velen misschien wel weten is Ons Erf op Zonhove de laatste tijd nogal uitgebreid.

Er lopen behalve schapen en geiten nu ook ganzen en kippen rond. Verder zijn er vogels, konijnen en cavia’s. Er staan zelfs bijenkasten. Binnenkort worden er 2 ezeltjes verwacht.
Al die dieren hebben natuurlijk veel verzorging nodig. Doordeweeks is dat geen probleem maar in de weekenden en vakanties zou extra hulp erg fijn zijn. De vraag aan de leden van BV Gehurterbij is dan ook:


Wie heeft er tijd en zin om in de weekenden en tijdens vakanties volgens een schema (hoeft dus niet elke week) te voeren en te controleren of alles in orde is?


De bedoeling is dat belangstellenden eerst een instructie krijgen zodat iedereen precies weet wat er moet gebeuren. Verder wordt nog bekeken of er vrijwilligersovereenkomsten voor dit werk worden opgesteld zodat ook bijvoorbeeld de verzekering goed is geregeld.
Natuurlijk kun je eerst eens gaan kijken op Ons Erf. De beheerders (Luc en Jelle) zijn graag bereid er alles over te vertellen. Houd er alleen wel rekening mee dat zij het overdag vaak erg druk hebben met hun cliƫnten van de dagbesteding.
Als je het leuk vindt om dit werk te gaan doen geef dit dan even door aan Esther (ej.hendriks.van.gogh@hotmail.com / Ant. vd. Venstraat 27 / 06-20039547) dan prikken we in overleg een datum voor de instructie.

Scroll naar boven