Pitch Appeltje van Oranje

Zaterdag 17 juni hebben Peter de Weijer en Esther Hendriks van BV Gehurterbij in De Groenekan (De Bilt) een pitch gegeven voor het Appeltje van Oranje.
Na een lange dag vol pitches heeft de jury 8 initiatieven gekozen voor de 10 finalisten. Eén project was al door omdat zij het meeste aantal stemmen in de stemronde hadden en één project wordt in de Cariben gekozen.
Het pitchen is goed gegaan en er werd heel erg enthousiast gereageerd op onze activiteiten. BV Gehurterbij heeft daarmee een plaats in de finale bereikt! Naast de finaleplaats heeft Gehurterbij een cheque ter waarde van €1.500,– ontvangen waar we binnenkort weer een leuke activiteit mee kunnen organiseren.
Eind juni / begin juli krijgt Gehurterbij in Son bezoek van de jury van het Oranjefonds. Deze jury beslist uiteindelijk welke 3 projecten het Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Máxima gaan ontvangen. Alle 10 de finalisten zijn uitgenodigd voor de prijsuitreiking begin oktober op Paleis Noordeinde.
Wij willen alle mensen die op Gehurterbij hebben gestemd heel hartelijk bedanken voor hun stem. Dat heeft zeker geholpen!

Scroll naar boven